#1 Thuiswerken na aanmelding met een duur 0900-nummer

Er staan regelmatig thuiswerk vacatures online die beschrijven dat je je eerst dient aan te melden. Dit kun je doen door een 0900-nummer te bellen. De advertentie die de thuiswerk baan aanbiedt beloofd jouw een goed betaalde baan die je altijd al gewild hebt. Doordat jij eerst een duur 0900-nummer moet benaderen om je aan te melden is de adverteerder de enige die veel geld verdiend doordat jij geld betaald voor het benaderen. Doe dit dus nooit!

#2 Thuiswerken op termijn

Je zult merken dat je tijdens je zoektocht naar thuiswerk regelmatig vacatures tegenkomt die beschrijven dat er de mogelijkheid bestaat om op termijn thuis te werken. Wanneer je aan de slag gaat bij deze werkgever, zul je dus niet direct thuis kunnen werken, maar eerst de nodige uren te maken op een bedrijfsvestiging. De mogelijkheid bestaat dat je na verloop van tijd een aantal uren thuis kunt werken, maar dit is geen zekerheid.

#3 Betaal geen geld om thuis te werken

Net zoals we het je afraden om een 0900-nummer te benaderen om je aanmelding te bevestigen, raden we het ook af om geld te betalen om aan thuiswerk te komen. Vaak zijn dit tekenen van oplichting. Partijen bieden dan thuiswerk vacatures aan om er uiteindelijk alleen maar zelf profijt van te hebben.

#4 Thuiswerk vacatures filteren

Bepaal altijd voorafgaand van je zoektocht naar thuiswerk wat je wilt en hoeveel uur dat je wilt werken. Dit scheelt niet alleen veel tijd in het zoeken naar thuiswerk, maar levert ook een functie op die bij jou past. Stel de filter juist in zodat je tot het snelste resultaat komt.

# Thuiswerken zonder diploma

Enkele bedrijven in Nederland bieden thuiswerk zonder dat je in het bezit hoeft te zijn van een diploma. Een goed betaalde baan die je vanuit thuis kunt beoefenen vergt soms wel de nodige ervaring om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Informeer altijd naar de toekomstige werkzaamheden, zodat je er zeker van bent dat de thuisbaan jou schikt.

Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?