#1 Thuiswerken als copywriter

Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend en schrijf jij graag teksten? Het internet zal dan voor jou de ideale plek zijn om geld te verdienen met thuiswerken. Laat je creativiteit de vrije loop en start vandaag nog je eigen online blog! Je kunt alle werkzaamheden vanuit huis verrichten: het bedenken van interessante content, het schrijven van teksten en het online posten van je blogartikelen. Is jouw content zo interessant dat jouw eigen blog veel bezoekersaantallen trekt, dan kun je gecontacteerd worden door adverteerders die graag met jouw samen willen werken. Voor het plaatsen van een advertentie ontvang jij uiteraard een vergoeding.

#2 Thuiswerken als marktonderzoeker

Ben jij een sociale vlinder? Vind jij het heerlijk om te communiceren met mensen per telefoon en vind jij het interessant om de denkwijze van mensen te begrijpen? Ga dan aan de slag als marktonderzoeker. Bedrijven, instanties en organisaties huren jou in om telefonisch potentiële consumenten te benaderen. Je ontvangt een lijst met vragen en bent sociaal genoeg om deze op de juiste manier te stellen om een duidelijk beeld te creëren van de huidige positie van het bedrijf op de markt. Niet alleen de huidige positie is een belangrijke onderzoeksvraag, maar je gaat onderzoeken waar de verbeterpunten liggen. Is de huidige doelgroep van het desbetreffende bedrijf nog wel de doelgroep? Een interessante en veelzijdige thuiswerk baan dus!

#3 Thuiswerken als oppasouder

De meeste ouders werken tegenwoordig allebei fulltime. Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn? Dan is werken als oppasouder perfect wanneer je vanuit je eigen huis wilt werken. Je kunt het vergelijken met een opvang, maar dan in je eigen huis. Thuiswerken als oppasouders zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen op wie je past en welke vergoeding hierbij hoort. Denk niet alleen na over kinderen, maar huisdieren hebben ook af en toe opvang nodig!

#4 Thuiswerken zonder je huidige baan op te zeggen

Vind jij je huidige baan helemaal geweldig, maar baal je af en toe van de reistijd? Ga in overleg met je werkgever en bespreek de mogelijkheden die er zijn zodat jij thuis kunt werken. Neem als uitgangspunt dat thuiswerken niet alleen voor jou als werknemer positief is, maar het je werkgever ook veel positiefs kan opleveren!


 

Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?