Combineer thuiswerken met uw gezin Ruimte om uw eigen werktijden in te delen Geen file of lange reistijden maar werken wanneer het u uitkomt

Vacature aanmelden thuiswerk

Gratis uw vacature aanmelden

U kunt uw vacature gratis aanmelden. Wanneer u een eigen website heeft kunt u volstaan met een korte omschrijving en linkverwijzing naar de vacaturepagina op uw eigen website.
U kunt uw vacature gegevens versturen via email info@thuiswerkvacaturesite.nl

Tips voor het opzetten van een eigen thuiswerkbedrijf

Tips wanneer u wilt starten

 

Wat is belangrijk om te regelen, wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een eigen onderneming? Met tips en praktische adviezen wordt u goed op weg geholpen.
Klik hier voor meer informatie

Een onderneming opzetten terwijl u een WW of WAO uitkering heeft

Starten met een WW of WAO uitkering

 

U heeft een WW of WAO-uitkering van UWV en u wilt weer aan de slag.
Dan kunt u overwegen zelfstandig ondernemer te worden en uw eigen bedrijf starten. Uw werkcoach helpt u hierbij. Lees hier wat er allemaal komt kijken bij het zelfstandig ondernemerschap. En welke gevolgen uw inkomsten uit uw eigen bedrijf hebben voor uw uitkering.
Klik hier voor meer informatie

AOV Startend Ondernemer

 

Een startende ondernemer moet heel wat in zijn mars hebben. Per jaar starten zo´n 35.000 mensen een eigen zaak. Om als ondernemer succesvol te zijn, is een goede voorbereiding bij de start van een bedrijf noodzakelijk. In de praktijk blijkt dat de mensen die over de juiste kennis beschikken een veel betere kans van slagen hebben. Tijdens de opleiding leert u alle kneepjes waar het straks op aan komt. U doet de kennis op die bepalend zal zijn of u wel succes zult hebben of niet.  
De Kamer van Koophandel, MKB-Nederland en VNO/ NCW adviseren de toekomstig ondernemer om een opleiding zoals de cursus AOV Middenstand/Startend Ondernemer (Praktijkdiploma Ondernemer MKB) te volgen. Banken en andere financiers hebben veel meer vertrouwen in een goed opgeleide ondernemer.

Klik hier voor meer informatie

Test uw vaardigheden

Test uw vaardigheden

 

Weten waar uw sterke en minder sterke kanten liggen zorgt voor een gezond zelf inzicht. Vergroot uw inzicht met deze gratis testen, en vergroot uw vaardigheden met deze studies.
Klik hier voor meer informatie

Studeren en ondernemenMet begeleiding binnen één jaar klaar om te starten

 

Via thuisstudies die u in uw eigen tempo kunt volgen wordt uw vakkennis vergroot en leert u alles dat u weten moet over het opzetten van uw eigen onderneming. U leert hoe u met weinig middelen, en kosten, klanten kunt werven, hoe u een administratie moet opzetten en meer relevante zaken die komen kijken bij het opzetten van een eigen onderneming. U kunt altijd terecht bij uw persoonlijke docent die klaar staat om uw vragen te beantwoorden. 
Bij veel studies wordt u ook na uw studie begeleid door een professionele coach die weet wat u tegen kunt komen als beginnend ondernemer. 
Klik hier voor meer informatie

Start uw eigen zaak

  • Start uw eigen zaak

    Laat uw droom uitkomen: Al binnen een jaar uw eigen succesvolle zaak. Wij helpen u om vanuit uw hobby of liefhebberij uw eigen bedrijf op te richten. Middels onze unieke opleidingen vergroten wij uw vakkennis en helpen wij u bij het opzetten van een eigen zaak. We leren u hoe u met weinig geld klanten binnenhaalt en succes hebt.
    Klik hier voor meer informatie

Blijf op de hoogte


- actuele banen
- gratis toegang
- thuiswerk OK


Privacybeleid

Voor meer informatie over cookie based advertenties van Google of het afmelden hiervoor klik op deze link.