Test uw vaardigheden en krijg inzicht

Gratis tests

De tests op deze pagina helpen u inzicht te krijgen in uw vaardigheden, ervaring en inzichten. Op deze manier ontdekt u waar uw sterke kanten liggen, welke punten eventueel nog verbetering nodig hebben en u uiteraard ontdekt u of het ondernemerschap iets voor u is.

Snelle beroepskeuzetest

 

Welk typisch beroep past het beste bij jou? Ben je meer een piloot, dokter, kunstenaar, leraar, zakenman of notaris. Deze beroepen zeggen iets over het soort werk dat bij jou past. Geef in deze beroepentest per keer aan welke activiteit je het meest aanspreekt, ook al lijken beide activiteiten je minder leuk. Maak dus altijd een keuze. In de uitslag zie je welk typisch beroep en bijbehorende typische werkzaamheden het beste bij je passen.

Balans werk en privé

 

Raakt je werk je privé-leven of is er een juiste balans tussen werk en thuis? Met deze test kun je zien hoe belangrijk jij de balans tussen werk en privé vindt in vergelijking met de Nederlandse beroepsbevolking. In de uitslag krijg je een persoonlijke score, uitgebreide uitleg en aanvullende tips.

Ondernemerstest

 

Doe de ondernemerstest en ontdek of je over de persoonlijkheidskenmerken beschikt die horen bij een zelfstandig ondernemer.

Service gerichtsheidstest

 

Je servicegerichtheid heeft van nature te maken met je persoonlijkheid. De een heeft nu eenmaal meer oog voor service dan de ander. Via deze test krijg je inzicht in je servicegerichtheid.

Conflicttest

 

Conflicten komen overal voor maar hoeven niet altijd negatief te zijn. Een conflict kan bijvoorbeeld leiden tot een lang gezochte oplossing voor een slepend probleem of tot een effectievere samenwerking tussen collega's. Belangrijk daarbij is het te weten dat bij het omgaan met conflicten door verschillende mensen verschillende stijlen worden gehanteerd. Elke mogelijke stijl is in een bepaalde situatie positief terwijl deze in een andere situatie juist negatief kan uitpakken. Het hanteren van de juiste stijl in de juiste situatie leidt tot een grotere effectiviteit van je persoonlijke handelen. Door het doen van onderstaande test kun je zien welke conflicthanteringsstijl jij meestal hanteert. Aansluitend kun je lezen welke stijl in welke situatie het beste toegepast kan worden.

Resultaatgerichtheidstest

 

Je resultaatgerichtheid heeft van nature te maken met je persoonlijkheid. De een is flexibel, de ander is meer geordend. Deze en andere aspecten zeggen iets over je resultaatgerichtheid.

Start uw eigen zaak

  • Start uw eigen zaak

    Laat uw droom uitkomen: Al binnen een jaar uw eigen succesvolle zaak. Wij helpen u om vanuit uw hobby of liefhebberij uw eigen bedrijf op te richten. Middels onze unieke opleidingen vergroten wij uw vakkennis en helpen wij u bij het opzetten van een eigen zaak. We leren u hoe u met weinig geld klanten binnenhaalt en succes hebt.
    Klik hier voor meer informatie

Blijf op de hoogte


- actuele banen
- gratis toegang
- thuiswerk OK


Privacybeleid

Voor meer informatie over cookie based advertenties van Google of het afmelden hiervoor klik op deze link.