Freelance Administratief Thuiswerk Test uw vaardigheden Starten  met lage kosten

Zoeken naar thuiswerk

Feiten en weetjes over het zoeken en vinden van thuiswerk

Dagelijks worden er diverse advertenties geplaatst waarin wordt gezocht naar thuiswerkers. Het overgrote deel van deze advertenties wordt geplaatst door bemiddelaars. Zij vragen geld voor bemiddeling en claimen dat zij u aan thuiswerk kunnen helpen. De afgelopen jaren zijn honderden werkzoekenden misleid door dit soort advertenties. Er is een beeld ontstaan dat de vraag naar thuiswerkers voor inpak- en produktiewerk groot is. Helaas is dit niet waar. Thuiswerkcentrales zijn maar sporadisch op zoek naar thuiswerkers, de meeste centrales beschikken over een wachtlijst met kandidaten en hoeven niet te adverteren. Uit deze wetenschap kunt u dus de conclusie trekken dat menig advertentie waarin produktie of inpakwerk wordt aangeboden dubieus is.  

Is er dan geen thuiswerk?

 

Er zijn diverse thuiswerkvormen en mogelijkheden, dus is er ook thuiswerk. Helaas denken veel werkzoekenden naar thuiswerk dat de oplossing ligt bij het vinden van een thuiswerkcentrale die thuiswerk aanbiedt. Het vinden van een thuiswerkcentrale hoeft niet moeilijk te zijn, echter de kans dat deze thuiswerkers nodig heeft is ontzettend klein.
Het aanbod thuiswerk dat door thuiswerkcentrales en thuiswerk opdrachtgevers wordt aangeboden is laag, de vraag naar thuiswerk is vele malen groter.
De volgende artikelen geven informatie over thuiswerk, het aanbod en uw kansen om thuiswerk te vinden:
- Er is geen grote vraag naar thuiswerkers
- Thuiswerk vormen
- Werken als eigen baas, de ideale thuiswerkbaan?
- De nieuwe trend in thuiswerken

Thuiswerk Bemiddeling

 

Met de wetenschap in uw achterhoofd dat het aanbod thuiswerk klein is kunt u zichzelf behoeden voor teleurstellingen in de zoektocht naar thuiswerk. Wanneer u ervan uit gaat dat het aanbod thuiswerk klein is dan betekent dit automatisch dat talloze advertenties waarin wordt aangegeven gezocht te worden naar thuiswerkers misleidend zijn. Veelal verwijzen deze advertenties naar websites van bemiddelaars die geld verdienen aan zogenaamde bemiddeling.
Maar hoe kun je nu bemiddelen wanneer er vrijwel geen aanbod is?
Niet dus, dat betekent dat bemiddelaars weten dat er geen aanbod is, inschrijfgelden vragen, geen werkgaranties geven en uitsluitend geld verdienen aan de argeloze werkzoekende.
Bekijk de website Meldpunt Thuiswerk of Thuiswerk Ervaringen wanneer u twijfelt over een specifieke website of aanbieder van thuiswerk.

Balans werk en privé

 

Raakt uw werk uw privé-leven of is er een juiste balans tussen werk en thuis? Met deze test kunt u zien hoe belangrijk u de balans tussen werk en privé vindt in vergelijking met de Nederlandse beroepsbevolking. In de uitslag krijgt u een persoonlijke score, uitgebreide uitleg en aanvullende tips.

Een onderneming opzetten terwijl u een WW of WAO uitkering heeft

Starten met een WW of WAO uitkering

 

U heeft een WW of WAO-uitkering van UWV en u wilt weer aan de slag.
Dan kunt u overwegen zelfstandig ondernemer te worden en uw eigen bedrijf starten. Uw werkcoach helpt u hierbij. Lees hier wat er allemaal komt kijken bij het zelfstandig ondernemerschap. En welke gevolgen uw inkomsten uit uw eigen bedrijf hebben voor uw uitkering.
Klik hier voor meer informatie

Start uw eigen zaak

  • Start uw eigen zaak

    Laat uw droom uitkomen: Al binnen een jaar uw eigen succesvolle zaak. Wij helpen u om vanuit uw hobby of liefhebberij uw eigen bedrijf op te richten. Middels onze unieke opleidingen vergroten wij uw vakkennis en helpen wij u bij het opzetten van een eigen zaak. We leren u hoe u met weinig geld klanten binnenhaalt en succes hebt.
    Klik hier voor meer informatie

Blijf op de hoogte


- actuele banen
- gratis toegang
- thuiswerk OK


Privacybeleid

Voor meer informatie over cookie based advertenties van Google of het afmelden hiervoor klik op deze link.